Ma, ahogy készülök a mentoráltjaimnak a különböző tartalmakkal, az jutott eszembe, hogy mi az, ami engem, de akár bárkit egyedivé tesz mások szemében? Ehhez persze az is hozzájárult, hogy más is hivatkozott rám, hogy megtaláltam azt a kifejezést, ami illik hozzá, méghozzá egyetlen szóval.
Általában a nagyon lelkesek közé tartozom, menni, előre, folyamatosan. Fejlődésben, vállalkozásban, emberileg, barátokkal, mindig.
Ez a kifejezés pattant ki, ahogy azon gondolkoztam, én vajon mit tudok MÉG adni azoknak, akik jelentkeznek, akik bármikor hozzám fordulnak, bármilyen szolgáltatásról, vállalkozásról legyen is szó.

Igen, hiszek, akár benned is. Te hiszel magadban? Elkötelezett vagy, hogy gödrökön, akadályokon túl is mész és csinálod?
Akkor is, ha a felső határ a 100%? Kitolod 101-re?

A különböző nagyszerű vizuális alkotások közül most két mesét emelnék ki, és ajánlok jó szívvel, nem csak gyerekeknek:

  1. Mulan
  2. Fel!

Mindkettő a bátorságot mutatja, meg az elkötelezettséget, a hitet, és azt, hogy mindegy mi történik, lehet váratlan dolgot kihozni, és bizony sikerülhet nagyszerűen, életre szólóként is!
E mellett pedig éppen azért meséket választottam, hogy visszamenj gyerekbe, aki kíváncsian, és végtelen hittel tekint, és bízik mindenben, beleértve önmagát is.

Nálad mennyi a 101?
Milyen gyakran gondolkozol el ezen, szoktál?

Ui.: Ha a vállalkozásodnak ez hiányzik, picit alakítanál rajta, MA még jelentkezhetsz az Ötlettől a megvalósításig MentorProgramra.