Barion Pixel

Kezdjük az elején. Anitával online ismerkedtünk meg, a Mompreneurs csoportjában, és kíváncsi lettem, vajon hogyan hozta létre vállalkozását? Hogyan tud segíteni más (akár vállalkozó) nőknek?

Brigi: Mi volt az a pillanat számodra, amikor eldöntötted, hogy ezzel szeretnél foglalkozni?
Anita: Vállalkozásom egy véletlenek köszönhetően alakult.
Az élet adta meg a kezdő lökést, “halálközeli élmény” kapcsán tértem erre az útra. Már gyerekkoromban is láttam a láthatatlan világokat, de elhessegettem és később sem vettem tudomást ezen képességemről. Fontosabb volt az anyagi javak hajszolása, bár egy idő után kezdett fárasztani, csak nem tudtam önként váltani. Ez a sorsszerű esemény térített észhez.

 Brigi: Mi a te utad szerinted?
Anita: Gyerekkoromban elég sokáig védőnő szerettem volna lenni. Imádom a pici babákat.
Hiszek abban, hogy az álmok egyszer valóra válnak. A Teremtő más formában tette elém a “védőnői” szerepet. Főleg azon leendő szülőknek nyújtok mentális segítséget, akik hisznek a természet csodálatos erejében, és ezért természetes úton szeretnének gyermeket.

Brigi: Mit jelent számodra a Theta healing®?
Anita: Théta healing®, mint módszer rátette a koronát az eddigi tanulmányaimra. Gyönyörűen összefoglalja a lélekgyógyászati ismereteimet. Gyors és hatékony, továbbá azonnali változásokat érhetünk el a segítségével.

Brigi: Miért éppen Aphrodité lett a neve?
Anita: Aphrodité Istennő a szerelem és szépség istennője, ugyanakkor valószínűleg Atargatisz istennőről mintázták, aki a termékenység istennője is egyben .

Brigi: A bemutatkozó videódban, a weboldaladon többes számot használsz. Van kollégád, vagy a párodra, a saját életed harmóniájára utalsz?
Anita: A többes szám vonatkozik a Teremtőre, illetve a párommal a közös alkotásunkra, a könyvünkre.

Brigi: „Minden ember rendkívüli.” Ez a könyved mottója, miért? Bemutatod kérlek a könyvet is egy kicsit?
Anita: Mert nincs  két egyforma DNS. Ezért mindenki egyszeri és megismételhetetlen.  Éppen ezért egy dologban Ő a világbajnok, és több tucat foglalkozásban pedig kimagasló. Így egyszerre kaphatjuk meg az anyagi- és a szakmai elismerést. Ezen szakmák megtalálásához ad térképet a könyvünk első része. A második az egy életen át tartó boldog, harmonikus párkapcsolatról szól. Láttunk olyan 50-60 éve házasságban élő párokat, akiknek a kapcsolata még mindig olyan volt, mint a kezdetekkor. Hogy csinálják? Ennek is utánajártunk. A harmadik pedig, hogy nem kell félnünk a haláltól, mivel az nem a létezésünk vége. Átéltük a halálközeli élményt, és a tudomány segítségével alátámasztjuk, hogy sokkal többek vagyunk, mint aki a tükörből visszatekint.

Brigi: Szerinted mennyire, és miért fontos átadni a nyugalmat, az örömet megtalálni, virágozni?
Anita: Az élet legfontosabb összetevője az öröm. Fárasztó mindig szomorúnak lenni, hiszen az nem visz előre, hanem hátráltat. Én mindig pozitív életszemléletű voltam/vagyok, sokszor ez húzott ki a mély gödrökből. Fontos számomra megtalálni a néha búskomornak tűnő mindennapokban az örömforrást, ami virágba borít.

Brigi: Kik fordulnak Hozzád? Vállalkozók, alkalmazottak is, vagy inkább anyukák, otthon lévők? Milyen nehézségeket szeretnének megoldani?
Anita: Általánosságban családanyák, akik a hétköznapi életben alkalmazottak és szeretnének vállalkozóvá válni. Megnyugtató lenne számukra a saját lábon állás. Sokszor nem az a probléma, hogy fizikálisan nem lehet gyerekük, hanem az egzisztenciális félelem.

Brigi: Te éltél át hasonlóakat?
Anita: Igen, a saját félelmeim bugyraiban lebegve eljutottam a meddőségig. Ez az orvosi megállapítás kijózanító volt számomra. Ezután felébredt bennem valami, ami természetes megtermékenyítést eredményezett .
Nagyon nagy ereje van a gondolatainknak, félelmeinknek, ám azt kevesen értik meg, kevesen érettek annak felfogására, hogy ezek megfordítása éppúgy rendelkezésünkre áll.

Brigi: Hogyan szeretnéd fejleszteni, bővíteni? Mik a távlati terveid?
Anita: Terveim/terveink folyamatosan bővülő stádiumban vannak, mivel a célok kitűzése és megvalósítása meghosszabbítja életünket. A legfontosabb tervünk, hogy minél több ember ébredjen tudatára és merje megvalósítani céljait. A könyvünk is erre biztat. Tulajdonképpen reményt vinni oda ahol nincs, és erőt adni oda ahol halvány a remény,

Brigi: Mit javasolsz a félelmeikkel küzdőknek?
Anita: Csak ismételni tudom önmagamat,legyenek céljaink, álmaink, vágyaink. Higyjük is el, hogy ez megvalósul. A célok adnak egy stabilitást, magabiztosságot, életörömöt, sikerélményt. A félelmeink a céltalanságból erednek, nyilván magával vonzza a sikertelenséget, bizonytalanságot.

Köszönöm szépen az interjút! Bízom benne, hogy egyre többen felismerik, hogy mennyire szükség van arra, hogy nincsenek egyedül, és tudnak valakihez fordulni, álmaik, céljaik megvalósításához! Sok sikert kívánok Neked!

Anitát az alábbi oldalakon tudjátok követni:

Aphrodité Théta Weboldal

Aphrodité Théta Facebook