Családi meseírás – Jólétre nevelés

Meseíró Kurzus Családoknak

Kifejezetten családoknak szerettem volna közös és minőségi időtöltéssel hozzájárulni az Ünnepekhez. A mindennapokban előforduló feszültség, probléma, vita olykor egy másik világba való áthelyezése sokszor azonnal fel,- és megoldja a problémákat. Mi lenne, ha mindezt együtt alkotná meg a szülő és a gyermek?

A mesék közvetlenül szólítanak meg mindenkit, akár Pán Péter csínytevései, akár Barbie hercegnői mivoltukban, de a felnőtt korosztály is örömmel nézte meg például az Agymanók címűt. Nemrég pedig a Barátom, Róbert Gida feldolgozását, ami élőszereplős változatban került a mozivásznakra, és sokkal inkább szólt az X, Y generációnak.

A mese elvarázsol, és bármit lehet. Őszintén lehetünk, és akár szuperhősök, hercegnők, sőt, még repülhetünk is. A képzeletünk határtalanná válik, amely sokszor azonnal rávilágít erényeinkre, erősségeinkre, és segít egy-egy fennakadás áthidalásában. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, bővíti a szókincset, és egy mesében még talán olyanokat is elmondhatunk, ami belül bánt, de nem mondjuk ki.

 

Két korosztály, két alkalom:

6-14 év, valamint a 14-18 közöttieket várom külön alkalmakon. Kötetlen beszélgetés után állunk neki a történetek megalkotásának, a korosztályoknak megfelelően. A részvétel feltétele, mivel családi esemény, ezért minimum egy szülő-egy gyermek jelenléte, de akár testvéreket, mindkét szülőt is szeretettel látom! Legyen igazi családi élmény a közös történet megírása!

Az elkészült történetekről is beszélgetünk, rávilágítunk egy-egy olyan pontra, amely fontos, és értékes lehet a család számára. Amennyiben van rá igény, a meséket (kézzel írunk!), a PDF-ben, szépen megszerkesztve is megkapják a családok, így ezt a közös, együtt alkotott, egymásnak és egymásról szóló történeteket is a fa alá tehetik.

Időpont: 2018.12.18 kedd és 2018.12.21 péntek délután.

Részvételi díj: 4.990 Ft,- – 6.990,- Ft ( a résztvevők létszámától függően)

A maximum létszám/alkalom 10-15 fő között alakul

Bejelentkezés és részletek: info@lepcsofok.com

A kellékeket én biztosítom!

Remélem találkozunk és együtt alkotunk!