Barion Pixel

Fokról-fokra írás

Képviseld sikeresen magad, és/vagy vállalkozásod írásban is!

A megbeszéléseim során rendszerint azokkal találkozom, akik magával a termékkel/szolgáltatással szeretnének foglalkozni, nem pedig a marketinggel, vagy az ehhez kapcsolódó mindenféle irományok megalkotásával (ezt nem én mondtam így).

UGYANAKKOR,

akad olyan is, aki ebben örömet lel, és élmény számára, ha a saját szavaival is képviselheti vállalkozását, írását. Olykor azonban bizonytalan, átnézetné, átolvastatná még valakivel, kiegészítené, vagy egyszerűen “csak” visszajelzést szeretne kapni, még a megjelenés/kiküldés előtt.
E mellett tanulni szeretne, hogy minél több emberhez eljuthasson, legyen szó nyomtatott, vagy elektronikus megjelenésről.

A mentorálás során kétféle csomagból tudsz választani:

1., folyamatos – többalkalmas
2., egy alkalmas

Fokról-fokra írás folyamata:
– átküldöd az írásos anyagod (ez lehet cikk, hírlevél, akár egész weboldal, e-könyv),
– átnézem, szerkesztem, javaslatokat, kiegészítést írok hozzá,
– visszaküldöm és megnézed, átondolod, átjavítod, átírod,
– majd újra átnézem, és átbeszéljük.

FONTOS: A mentorálás&szerkesztés NEM megírást jelent, ez esetben nézd meg a Marketing&Kommunikáció menüpontot, mivel azt is nagyon szívesen vállalom, ez azonban azoknak szól, akik maguk szeretnék mondataikat írásos formába önteni.

Ez lehet többalkalmas és persze egyszeri is – ezért kétféle, de azoknak is ajánlott, akik szeretnének jobban írni, csiszolni tudásukat, bővíteni szókincsüket, és minél hatékonyabban, szebben fogalmazni, hogy átadhatssák gondolataikat az olvasóknak, legyen az ténylegesen olvasó, vagy leendő vásárló, vagy éppen ügyfél.

Írj e-mailt az info@lepcsofok.com e-mailre, vedd fel velem a kapcsolatot, mondd el, miben segíthetek Neked! Fokról-fokra írjuk sikeresre és eredményesre vállalkozásod, és gondolataid!