Barion Pixel

Három alkalmas műhelyfoglalkozás, melynek keretén belül nem csak a gondolkozásod, attitűdöd alakul át támogatóvá, hanem hasznos, gyakorlati tippeket kapsz, Rád szabott konzultációval! Kérdések, és válaszok, avagy minden, amit a vállalkozásról szeretnél tudni! Hangold magadra, légy egyedi, és kreatív és ami legfontosabb: valósítsd meg és éld meg a sikert!

EGYÉNI tudás,- és ötletbázis, hogy a következő lépcsőfokra lépj!

Miért várnál őszig? Alapozd meg már most az éved további részét, indulj sikerrel ősszel!

 Neked ajánlom, ha:

  • alkalmazott vagy, és részmunka, vagy akár főállás mellett szeretnél vállalkozást létrehozni,
  • kisgyermekes vagy, és nem tudod, hogyan indulj el,
  • van már ötleted, de elakadtál,
  • már nekifogtál, de valamiért megálltál,
  • megrekedtél,
  • hétköznapi, megvalósítható tippekre van szükséged.

A három alkalom felépítése:

I. Tudatos kommunikáció, énkép, szemléletváltás, kifogáskezelés

II. Üzleti terv felépítése, részei

III. Offline-online marketing  

+ minden konzultáción hozhatod konkrét kérdéseid, ötletelésre, és válaszokra is időt fordítunk!

Amire számíthatsz: interaktív előadás és szituációs gyakorlatokkal együtt töltött idő, sok-sok fejlődéssel! Készülj rá, hogy ez nem a szokványos, ülsz és végighallgatsz előadássorozat, hanem Veled együtt működik!

A vállalkozói lét Belőled indul! Sokan gondolják, hogy megy egy jó ötlettel, ám egy idő után elvesztik lelkesedésüket, és az addigi motiváció elvész, aminek a következménye rendszerint a megállás, vagy akár teljes leállás! Változtass most!

A részvételi díj:

  • az első alkalom 11.990 Ft,-/fő, 13.990 Ft,- helyett!
  • a teljes konzultáció díja: 32.990 Ft,-/fő  41.970 Ft,- helyett!

(az árak nettóban értendők!)

Időpontok egyéni megbeszélés szerint! Egy alkalom kb. 2-3 órát vesz igénybe!

Helyszín: Budapest

Aki tartja:

Máté Brigitta, a Lépcsőfok megálmodója és megvalósítója. Egyedülálló anya, főállásban és mellékállásban, együttműködő kolléga, munkatárs, alkalmazott, kreatíva, szövegíró, marketinges.

Úgy egyszerre tényleg mindent csinálok, és nagyon szeretem. Persze nekem is megvoltak, és megvannak a saját lépcsőfokaim, és bár sokszor szeretnék jóval előrébb tartani, mégis, nagyon örülök a már meglévő eredményeimnek. Azt már fentebb olvashattátok, hogy van egy lányom, Emma, akit egyedül nevelek. A reggeli felkeléstől kezdve, az ovin át, az esti fürdetésig én adok-és kapok figyelmet, törődést neki is, és magamnak is. Mindkettő fontos, így tudunk mindketten jól működni, igazi szövetséget alkotni. Ezt pedig szeretem a munkámban is megjeleníteni, akkor is, ha hivatalosan alkalmazott a megnevezésem. Együttműködésnek tekintem minden kapcsolatom, ahol két, három, vagy akár több ember egymást segítve tud haladni előre, hatékonnyá válni, és fejlődni, és persze megélni a sikert.

Hogy könnyű-e mindig? Nem. Mint ahogy olykor azok a fránya hétfő reggeleken felkelni sem, nemigaz? 🙂 Aztán veszel egy levegőt, meg egy jó kávét és csak lépsz egyet. Vagy azért, mert muszáj, vagy azért mert élvezed, de csak elindulsz.

Mi lenne, ha ezúttal Te döntenéd el, hogyan indulsz el, milyen lépéseket teszel? Mi lenne, ha a vállalkozóvá válás számodra nem csak nyűg, és kényszer lenne, hanem élveznéd és már az elején örömmel töltene el, még akkor is, ha sokat kell érte tenned?

Engedd meg, hogy segítsek, és hozzunk együtt össze egy szuper csapatot, akikkel a workshop három délelőttje alatt legalább egy óriásit (tuti többet! :)) lépünk előre!

Mit érsz el, ha jelentkezel?

Felelősséggel döntesz a fejlődés, és változás mellett! Elindulsz a siker felé vezető úton! A „nagy szavakat” félretéve: bármi miatt is nem tudtál továbblépni, akkor éppen itt az ideje! Lehet hiányos a tudásod és/vagy a mindennapjaid nem az amerikai könyvek szerint alakul, akkor most hétköznapi tippeket kapsz, kis lépésekkel, melyek nagyot ütnek!

Mit kell tenned?

Jelentkezz! Most, rögtön!

Tarts velem fokról-fokra!!!