Barion Pixel

Eljött ez is. Az évtized utolsó évébe léptünk, megéltünk már egy évezred és egy évszázadváltást is, úgyhogy több történelmi jelentőségű pillanatnak is részesei lehettünk. Számomra ilyen év lesz a 2020. Nagy terveim vannak, számtalan lépcsőfokkal. Tarts velem, nézd meg, mire is készülök:

Január – A tervezés és a marketing hónapja

Így az év elején egyből jó sok minden vár rám. 10-én évtervezőt tartok, ami hirdetés nélkül betelt. Még én is meglepődtem, hiába tartok évek óta, akkor is. Csak egy lesz, időhiány miatt is, meg azért, mert ha jól sikerül – márpedig miért ne lenne úgy, akkor jövőre megint lépek egy fokot, de erről majd később.

A hónap közepén én is tervezek, a saját márkám, a stratégiám picit rendbe tesszük, két profi tanácsadóhoz is bejelentkeztem, úgyhogy kíváncsi vagyok, mit mondanak a tengernyi ötletemre, gondolatomra. Néha kell és szükséges, hogy ránézzen valaki külső szem is, mert ugyan értek hozzá, a sajátom mégiscsak másképp látom.

Január 23-án a Magyar Marketing Fesztiválon is megtalálhattok, a BrandBirds csapatát erősítem, beszélgethetünk a könyvről, a kérdéseidről, no meg persze a BrandBirds-ről, úgyhogy a tanulás, fejlődés és a munka mellett azért lesz arra is mód, hogy kapcsolatokat építsünk. Az pedig biztos, hogy a BrandBirds standja igen ütős lesz, könyv, szakmai és minden szempontból, már alig várom!

Március – MentorProgram ON

Indul az Ötlettől a megvalósításig MentorProgram – ahogy tavaly is, idén is remélem teltházzal kezdünk olyan vállalkozókkal, akik fejlődni, haladni szeretnének, de hiányoznak területek, legyen szó kezdő vagy haladóbb emberről. Szó lesz az Üzleti Tervről, önismeretről, időbeosztásról, kommunikációról, meg még több mindenről.

Könyvek és én

Az idei évben többet is szeretnék megjelentetni, az más kérdés, hogy bírom ezt idővel. Dobpergés:

Biztos az Ötlettől a megvalósításig című könyv folytatása! Hurrá!

Érkezik az első regényem is, amely a Vándor munkacímet kapta, de azt hiszem ez lesz a végleges is mert jól illik hozzá. A pontos időpont még nincs meg, lehet, hogy mindkettő őszre marad, mert bár már dolgozom rajtuk, azt szeretném, ha nagyon jók lennének.

KáTé Klub – Most már mondhatom azt, hogy tavaly, méghozzá év végével tudtuk elindítani davida Vikivel a Kommunikáció Tudatosan Klubját, rövidítve a KáTé-t, amelyben azt tűztük ki célul, hogy végigvesszük a különböző területeket, szóban, írásban és ezekben fejlődünk. Mi is, természetesen. Vannak gyakorlatok, oktatóanyagok, személyre szabott feladatok, úgyhogy ebben is haladunk. Még van mit csiszolni, de azt gondolom, hogy egy egyedülálló dolgot sikerült alkotnunk. A klub egyelőre zárt, de ha érdekel, akkor iratkozz fel, és a nyitásról tájékoztatunk.

Írni tanítani – Találd meg a saját hangod!

S, ha már kommunikáció, idén szeretném elindítani az írással kapcsolatos mentorprogramom. Volt már, ha emlékeztek rá, és ezt nagyon szeretem. Ha a két stratégiai tanácsadóm ezeket a sorokat olvassa, most lehet már a fejéhez kapott, izgalmas lesz a megbeszélés, előre látom.

Ezen felül pedig több könyvet lektorálok, már van előre is bejelentkezés (ha gondolkodsz ilyesmiben velem kapcsolatban, akkor érdemes írnod), rengeteg szakmai anyag kerül ki a kezeim közül másoknak, erről posztoltam is többet decemberben.

Te hogy állsz a tervezéssel, és a megvalósítással?

Visszanézve az elmúlt egy-két évet, rájöttem arra, hogy rengeteget kísérleteztem, míg megtaláltam az utam, szépen csiszolódik, mi illik igazán hozzám, mit szeretnék képviselni:

Siker és fejlődés fokról fokra – értékalapú szemlélettel ötvözve.

Minden leendő programom ennek fényében tartom, csinálom.

Úgyhogy hajrá Neked is! Menni fog, legyen bátorságod kipróbálni újdonságokat, főleg, ha tudod, hogy értesz hozzá! Merd képviselni a szakértelmed, önmagad!

Köszönöm, hogy tavaly velem tartottál, idén is lépjünk együtt a következő fokra!

Sikeres, Lépcsőfokokban Gazdag Új Évet Kívánok Neked!

Brigi