Barion Pixel

Ötlettől a megvalósításig

a könyv

Ötlettől a megvalósításig

a könyv

ELŐRENDELHETŐ!
Bővített, átdolgozott kiadás!
Várható megjelenés: 2020. október

Ami Rád vár a könyvben:

  • Területek, amelyek minden vállalkozót érintenek(pl.: időbeosztás, marketing, gyerek, kapcsolatok, segítség, több, mint 15 fejezetre lebontva)
  • Feladatok (írd össze, kérdezd meg, vedd meg, olvasd el)
  • Kérdések (gondoltál már arra, hogy?)
  • Inspiráló személyek
    Négyen hozzájárultak tudásukkal, és válaszaikkal ahhoz, hogy még teljesebb lehessen a könyv. Hogy
    tudd, tényleg vannak mások is, veled egy cipőben. Vállalkozásuk különböző szinten áll, egyes témák
    keretén belül osztották meg tapasztalataikat. Ezúton is köszönöm nekik, velük lett teljes minden!

 

 A vállalkozóvá válás rögös útját járod? Vagy még csak most szeretnél a sárga köves útra lépni? Elárulom: rögös az út, de ha szívvel, hittel, és persze szakértelemmel csinálod, akkor megtérül. Csodás érzés önmagunknak lenni, s még szebb, ezt másoknak is átadni. Legyen az termék vagy szolgáltatás, hiszek benne, hogy Neked is sikerülni fog. 

 

A szerző, Máté Brigitta:

Az elmúlt években hosszú utat jártam be, megjártam a ranglétra különböző fokait, és sokszor hittem olyanoknak, akik viszont bennem nem. Tudom, milyen anyának lenni, és átéltem, mit jelent a kevés, és azt a fajta fáradtságot is, amikor már szinte csak sírni tudnál, de mégis megcsinálod, mert muszáj…

És közben másra vágysz. A sajátodra, hogy meglépd, hogy megvalósítsd, de nem tudod, honnan indulj, mi az első lépés, úgy érzed, neked nincs semmid, nem ismersz senkit, és nem fognak semmit sem venni tőled. Ebben a hitedben pedig még néhányan mélyebbre is lökhetnek.

Szeretném, ha tudnád, lehet másképp. A folyamatok egy részét ki tudod kerülni, másik felét pedig könnyíteni. Nem lesz több időd, a napi 24 óra ketyeg mindenkinek, de sokkal hatékonyabban fogod végezni dolgaidat. Céltudatosabbá válsz, és egyúttal kedvesebbé is. Bizakodni fogsz, mert kilépsz árnyékodból, a megszokott világodból. Aztán meglepődsz, mert mások is vannak, segíteni és támogatni fognak. A megvalósítás során pedig az egész hozzáállásod, eredményeid pozitív irányba lendítik a mérleget.

Szívvel-lélekkel, gyermeki lelkesedéssel hiszek abban, hogy bárki képes, bármely élethelyzetéből lépni, és utat, példát mutatni másoknak is.

A saját történetem mellett 4 fantasztikus embert szeretnék Neked bemutatni:


SEGÍTSÉG
, d’Elhougne Viktória (Davida van),

BÁTORSÁG, Kissné Weidinger Veronika (Roni kulcsa, Párkapcsolatműhely),

BARÁTSÁG, Lukács Ágnes (MOTIL),

KAPCSOLATOK, (ŐT hamarosan leleplezem! :))

közreműködésével, akiknek nem tudom elégszer megköszönni, hogy hozzátettek a könyvhöz, és ezáltal bízom benne, hogy a Te fejlődésedhez is. Négy olyan terület, amelyben nem kell feltétlen egyedül lenned. Ahol talán nem vagy egyedül és ezeket jó, ha tudod, és látod, és figyeled, fejleszted, értékeled. 

Ha van kedved, és szeretnél egy fejlődőben lévő közösséghez csatlakozni, szeretettel várunk ITT!

A könyv FB oldala, ahová kirándul, ahol jár, akiknek segít, amihez hozzátesz ITT!

Fodor Fanni véleménye, amit még a könyvbemutatóról hazafelé tartva írt meg nekem, ahogy elkezdte olvasni a könyvet. Köszönöm Neked ezúton is!

VÁRHATÓ MEGJELENÉS 2020. OKTÓBER

Ha gondba ütköznél, kérlek, írj a kapcsolat@lepcsofok.com e-mail címre!

Köszönöm, hogy velem tartasz a következő lépcsőfokra! Bízom abban, hogy számodra is hasznos, értékes tanácsokkal látlak el, amelyekkel eredményesen, optimistán tudsz a megvalósítás útjára lépni.

Brigi