Ötlettől a megvalósításig

a könyv

Ötlettől a megvalósításig

a könyv

A szerző, Máté Brigitta:

Az elmúlt években hosszú utat jártam be, megjártam a ranglétra különböző fokait, és sokszor hittem olyanoknak, akik viszont bennem nem. Tudom, milyen anyának lenni, és átéltem, mit jelent a kevés, és azt a fajta fáradtságot is, amikor már szinte csak sírni tudnál, de mégis megcsinálod, mert muszáj…

És közben másra vágysz. A sajátodra, hogy meglépd, hogy megvalósítsd, de nem tudod, honnan indulj, mi az első lépés, úgy érzed, neked nincs semmid, nem ismersz senkit, és nem fognak semmit sem venni tőled. Ebben a hitedben pedig még néhányan mélyebbre is lökhetnek.

Szeretném, ha tudnád, lehet másképp. A folyamatok egy részét ki tudod kerülni, másik felét pedig könnyíteni. Nem lesz több időd, a napi 24 óra ketyeg mindenkinek, de sokkal hatékonyabban fogod végezni dolgaidat. Céltudatosabbá válsz, és egyúttal kedvesebbé is. Bizakodni fogsz, mert kilépsz árnyékodból, a megszokott világodból. Aztán meglepődsz, mert mások is vannak, segíteni és támogatni fognak. A megvalósítás során pedig az egész hozzáállásod, eredményeid pozitív irányba lendítik a mérleget.

Szívvel-lélekkel, gyermeki lelkesedéssel hiszek abban, hogy bárki képes, bármely élethelyzetéből lépni, és utat, példát mutatni másoknak is.

A gomb átirányít a kiadó oldalára, ahol bankkártyával is tudsz fizetni, itt tudod megadni a szállítással kapcsolatos adatokat is.

Ami még Rád vár a könyvben:
– Területek, amelyekkel foglalkozol (pl.: időbeosztás, marketing, gyerek, kapcsolatok, segítség, több, mint 15
fejezetre lebontva)
– Feladatok (írd össze, kérdezd meg, vedd meg, olvasd el)
– Kérdések (gondoltál már arra, hogy?)
– Inspiráló személyek
Négyen hozzájárultak tudásukkal, és válaszaikkal ahhoz, hogy még teljesebb lehessen a könyv. Hogy
tudd, tényleg vannak mások is, veled egy cipőben. Vállalkozásuk különböző szinten áll, egyes témák
keretén belül osztották meg tapasztalataikat. Ezúton is köszönöm nekik, velük lett teljes minden!

SEGÍTSÉG , d’Elhougne Viktória (Davida van),

BÁTORSÁG, Kissné Weidinger Veronika (Roni kulcsa, Párkapcsolatműhely),

BARÁTSÁG, Lukács Ágnes (MOTIL),

KAPCSOLATOK, Mándó Milán (Minner),

közreműködésével, akiknek nem tudom elégszer megköszönni, hogy hozzátettek a könyvhöz, és ezáltal bízom benne, hogy a Te fejlődésedhez is. Négy olyan terület, amelyben nem kell feltétlen egyedül lenned. Ahol talán nem vagy egyedül és ezeket jó, ha tudod, és látod, és figyeled, fejleszted, értékeled. 

Ha van kedved, és szeretnél egy fejlődőben lévő közösséghez csatlakozni, szeretettel várunk ITT!

A könyv FB oldala, ahová kirándul, ahol jár, akiknek segít, amihez hozzátesz ITT!

Fodor Fanni véleménye, amit még a könyvbemutatóról hazafelé tartva írt meg nekem, ahogy elkezdte olvasni a könyvet. Köszönöm Neked ezúton is!

A gomb átirányít a kiadó oldalára, ahol bankkártyával is tudsz fizetni, itt tudod megadni a szállítással kapcsolatos adatokat is.

A könyv ára: 3990,- Forint.

Ha gondba ütköznél, kérlek, írj a kapcsolat@lepcsofok.com vagy a hello@abckiado.hu e-mail címekre!

Köszönöm, hogy velem tartasz a következő lépcsőfokra! Bízom abban, hogy számodra is hasznos, értékes tanácsokkal látlak el, amelyekkel eredményesen, optimistán tudsz a megvalósítás útjára lépni.
Brigi