Barion Pixel

Te jössz a következő lépcsőfokra?

Villámként hasított belém a felismerés, hogy szeretnék minél több vállalkozónak segíteni és eljuttatni a következő lépcsőfokokra. Nap mint nap tapasztalom, hogy mennyire fontos a stratégiával és annak különböző területeivel foglalkozni. Azt is tudom, hogy ha valaki meghallja azokat a szavakat, hogy “marketing”, “stratégia”, a többit már nem is sorolom, nehogy becsukd a levelet -, szóval nemes egyszerűséggel elmenekül.

Ismerős számodra is? Te hol vagy elakadva? A kezdeteknél, az ötletnél, vagy épp nem látod a teljes egészet? Jó lenne több ügyfél, meg marketingezni, de könnyebbnek tűnik körbefutni a Margitszigetet? Talán lehet ez másképp… 

Fordítsunk ezen és tegyük ezt egyszerű, könnyed, kivitelezhető és játékos formában! A célom, hogy a 21 nap végére örömmel fogj bele a feladatokba, egyúttal átlásd, hol van még teendőd, vagy épp mi az, ami nagyon megy.

Nem húzom az időt, ezért mondom az infókat:

  •  Időpont: 2020. 11. 12. – 2020.12.03.
  • 21 nap – ami állítólag elég az új szokások bevezetésére
  •  21 feladat – ami a vállalkozásod minden területére kiterjed
  •  játék
  • és (remélhetőleg) legalább 100 vállalkozó, aki bevállalós lesz. 🙂
  • Díj: 7.000 Ft,- (AAM)

A program nem fogja minden gondod megoldani, de gyakorlatias, könnyen teljesíthető és olyan feladatokkal készülök, amelyek által felelőségteljesebben, egyúttal gördülékenyebben fogsz tovább haladni a 21 napot követően.

Ezeken felül:
Ha mind a 21 napot teljesíted, garantált meglepetéssel készülök, meg még valamivel, de mindent nem árulok el előre. 😉

És a kérdés:
Egyike leszel annak a legalább 100 vállalkozónak, aki belevág a 21 napba?

JELENTKEZEM A 21 NAPOS PROGRAMRA!

Ami pedig számomra fontos: ezt a levelet jelenleg csak azoknak küldöm el – köztük Neked is -, akik már annyit legalább tettek vállalkozásukért, hogy a Menetrendet és a Kisokost igényelték, remélem a legtöbben hasznosítani is tudtátok. 🙂 Ha pedig belenéztél, akkor tudod, hogy gyakorlatias, megvalósítható és érthető feladatokkal készülök Neked

Már most alig várom, hogy kezdjünk és dolgozzunk a következő Lépcsőfokokon!

Brigi