Szóval az a nagy helyzet, hogy eljött december 6, azaz hivatalosan is MEGJELENT a könyvem! Az Ötlettől a megvalósításig címet viseli, és ha csak el nem rontottam valamit, végül több, mint 180 oldal lett.
Tanácsok, kérdések, területetek, történetek. Alig várom, hogy olvassátok, és hogy megérkezzen a kiadótól! Én is tűkön ülök!

Merthogy már nincs nálam a kézirat, de még nincs könyvem, de már a fizikai megvalósulás zajlik! <3
Köszönöm, hogy velem tartotok!
Nagyon izgulok, mit fogtok mondani, hogy fog tetszeni, és hogy kik jönnek el a bemutatóra, ki az, akinek segíthetek írásommal, saját, és mások gondolataival.

Ez a 2018 valami eszméletlenül kemény év, mégis minden percét élvezem. Olyan helyzeteket választottam, amelyek tipikusan a “teher alatt nő a pálma” kifejezésre illenek. Voltaképp várhattam volna még két évet arra, hogy legyen könyv. Valahogy nem így döntöttem. Boldog vagyok, hogy megtettem, bár most kicsit kifacsart citrom állapotúra fárasztottam magam. Feszegettem a határaim, de igazából önszántamból leromboltam, aminek hihetetlen eredményei lettek, és mind pozitív. Nagyon sokan támogattatok, hittetek bennem, bizalmat szavaztatok, olykor ismeretlenül is, és ezért végtelenül hálás vagyok, de erről is írok a könyvben. Kedden, december 11-én pedig könyvbemutató, a rendeléses linknél minden információt megtalálsz, remélem, hogy veled is fogok találkozni!

Csak itt, csak most, csak nektek, az ELŐSZÓ, azaz részlet a könyvből, megrendelni ITT tudod:

Azaz, hogy használd ki a lehető legjobban a könyvet

Kedves Olvasóm!

Köszönöm neked, hogy bizalmat szavaztál, és megvetted írásom. Az elmúlt évek tapasztalatait, javaslatait, történeteit gyűjtöttem neked össze azért, hogy segítsen.

Előrelépni, kimászni egy gödörből, inspirálódni, hinni, hogy lehet. Nekem sikerült, és bár ez azt is jelenti, hogy még többet fogok tanulni és tenni azért, hogy a saját vállalkozásom, a Lépcsőfok minél tovább fent maradjon, szeretném átadni neked is az eddigieket.

A könyvben az egyes fejezetek egy-egy téma köré épülnek, szót ejtek időbeosztásról, gyerkőcről, a kapcsolatok fontosságáról, stratégiáról, üzleti tervről, marketingről, igyekeztem minden olyan területet megragadni, amely számodra is fontosak és befolyásolóak.

Ezekhez megírtam a hozzá tartozó eseményeket is, amelyek talán a te életedben is visszaköszönnek, pár emberében biztos, hiszen nagy megtiszteltetés számomra, hogy megengedte négy csodálatos vállalkozó, hogy te is bepillantást nyerj gondolataikba.

A témák mellett ugyanakkor találni fogsz számos kérdést, valamint feladatokat, amelyeknek célja, hogy az elméletben már meglévő információkat, melyeket alátámasztottam esettanulmányokkal, te magad is be tudd integrálni, és megtaláld a saját válaszaid.

A cél? Mindig a következő lépcsőfok. Az elmúlt négy év alapján azt tudom mondani, hogy megy ez. Fokról-fokra.

Egy nagyon fontos, így az előszó végére, és a könyv elejére:

Tervezz és írj!

Mindent, de mindent írj le! Akkor is, ha elsőre (vagy még harmadjára is) kaotikusnak tűnik. Írás közben látod azt a sok mindent, amivel foglalkozol, és tudod azonosítani, hogy a kitűzött céljaidhoz melyik igazán fontos, és melyik kevésbé! Igen, ez olykor azzal is jár, hogy el kell engedned olyat, ami kevésbé fontos, de legalábbis félretenned, ugyanakkor érdemes mérlegre tenned, hogyan tudsz hatékony, és eredményorientált lenni, miközben jól is érzed magad.

Van egy idézet, amelyet szeretnék veled megosztani, én kiragasztottam magamnak, ezzel kívánok értékes pillanatokat neked:

„Ha nyerő dologra akadsz, naponta foglalkozz vele. Az életed árán is oltalmazd.”  (Gordon Ramsay)

Hogy tetszik? Remélem felkeltette kíváncsiságod, és hozzájárul életed, és vállalkozásod fejlesztéséhez! Megrendelni ITT tudod. Lehet saját, ajándék, meglepetés, gondoskodás, én tudom, hogy sokszor át fogom lapozni, mert csak olyat tettem bele, ami fontos, hasznos, értékes számodra is.

Brigi