Barion Pixel

Ferge Balázs, a SEO a cégedért alapítója már posztolt nálam, és hasznos, értékes anyaggal járult hozzá ezúttal is azoknak, akik számára fontos a SEO, és szeretnének fejlődni, tanulni ebben a témában.

Hogyan kerülhetek a Google találati listák elejére?

Mindenkinek három lehetősége van, ha a Google találati listák élére szeretne kerülni a saját témájában.

1, Elsajátítod a SEO tudást

Ebben az esetben elvégzel néhány SEO tanfolyamot online és/vagy élőben. Ez után csak rajtad múlik, hogy hogyan valósítod meg azokat az információkat. Már az elejétől jöhetnek eredmények, de tapasztalatot mindenképp szerezni kell. Mérni, visszaellenőrizni és módosítani. Ezt újra és újra meg kell tenned, hiszen menet közben tanulod meg a gyakorlatban a weboldal optimalizálást.

Előnye:

Pénzt spórolsz rövid távon. Anyagilag kétségkívül jobban megéri rövid- és középtávon.

Hátránya:

Sok időbe és energiába fog telni, míg kikísérletezed a megfelelő stratégiát.

2, Megbízol egy szakembert

Ilyenkor a szakember munkáján múlik, hogy elérsz-e eredményeket. Ha jól dolgozik, akkor növekszik a látogatottságod, ha nem dolgozik jól, akkor nem érsz el eredményeket. Nyilván laikusként nehéz elsőre kiválasztani a megfelelő szakembert, tehát a negatív tapasztalatok is benne vannak ebben a lehetőségben.

Előnye:

Ha megfelelő szakembert választasz, akkor a weboldalad látogatottsága gyorsan növekszik és hamarabb érsz el eredményeket.

Hátránya:

Több pénzt kell befektetni és rövid-középtávon nem valószínű, hogy megtérül. Persze ez tevékenységtől függ nagyrészt.

3, Elsajátítod alapszinten és utána bízol meg egy szakembert

Ez a lehetőség az előző kettő ötvözete. Ez a legszimpatikusabb, hiszen tudni fogod, hogy mit várj el egy SEO szakembertől. Könnyebben kiszűröd a kóklereket, tehát megtérül a kezdeti befektetésed egy tanfolyamba. A jól kiválasztott szakember pedig jól és gyorsan fejleszti a weboldaladat és gyorsabban lesznek eredmények.

Előnye:

Pénzt spórolsz hosszú távon és gyorsabban növekszik a weboldalad látogatottsága.

Hátránya:

Szükséges befektetni a saját képzésedbe és egy szakember megbízásába is.

Melyiket válaszd? Mindenkinek más válik be és vannak pozitív tapasztalatok mind a három verzióval kapcsolatban. A SEO Klub az online tanfolyam lehetőségét nyújtja, de van lehetőség személyes képzésre és SEO feladatok kiszervezésére is.

Hogyan zajlik egy online SEO tanfolyam?

A SEO Klub online oktatói felületen ingyenes regisztrálsz, majd kiválasztod azt a tanfolyamot, amire szükséged van és a gyors fizetés után azonnal elkezdheted a videókat.

A SEO Klub online SEO oktatási rendszer úgy épül fel, hogy bármelyik SEO területre is van éppen szükséged, elérhető számodra. Természetesen időnként vannak akciók, amikor 50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni egy adott képzéshez.

A videók jól felépített logikai sorrendben követik egymást, ezért érdemes azt a sorrendet követni, ahogy fel vannak töltve. Bármikor visszanézheted, a jogosultság örök életre szól.

Érdemes egy videó meghallgatása után vagy akár már közben is elkezdeni megvalósítani a hallottakat.

Miben segít Neked egy online SEO tanfolyam?

Először is eloszlatja a tévhiteket és tudni fogod azt, hogy mivel érdemes foglalkozni. Mit fejlessz a weboldaladon? Mire fordíts időt? Ezek mind lerövidítik az utadat, könnyebb és hatékonyabbá teszik a munkádat.

  • ha nincs havonta 60-70 vagy akár 100-150 ezer Ft-od egy SEO szakember megbízási díját kifizetni
  • ha kevés az időd egy személyes képzést elvégezni
  • ha nem hoz elég vevőt és ügyfelet a weboldalad
  • ha szeretnéd felépíteni a szakértői státuszodat

A megoldás a lábaid előtt hever

Ezen problémákra mind megoldást nyújt egy online SEO képzés. Kedvező áron vásárolhatod meg és kerülhetsz olyan tudás birtokába, amit akárhányszor kamatoztathatsz.

Elsajátíthatod a SEO alapokat, a kulcsszó kutatást, a SEO szövegírást, a kategória oldalak optimalizálását, a linképítést, a Search Console használatát és még sok olyan információval gazdagodsz, amik önmagukban is sok-sok pénzt hozhatnak neked.

Tanulnál, fejlődnél? Várunk a SEO Klubban, érd el a céljaidat a weboldaladdal!

Sikeres vállalkozást, sikeres cégépítést kívánunk!

Ferge Balázs,

SEO tanácsadó, a SEO Klub vezetője