Barion Pixel

Itt a tavasz, készülünk újabb eseményekre, tanulunk, aztán pedig jöhet az őszi nagy dömping. Oké, voltál rendezvényen és most hogyan tovább?

Az előző részben arról írtam pár gondolatot, hogyan érdemes felkészülnöd, és hogy bizony résztvevőnek lenni is odafigyelést igényel. Mi történt azóta?

Rendezvény-rendszerező

  • Kikkel ismerkedtél meg? Felvetted velük a kapcsolatot? – Gyakran tapasztalom (sőt, számomra is ismerős jelenség), hogy elfelejtjük azon értékes új, vagy akár régebbi ismeretségeket megújítani, akikkel egy adott eseményen találkoztunk.
  • Neked is vannak begyűjtött névjegykártyáid? Mihez kezdtél velük? Van valami, amit még szóba tudsz hozni, vagy már teljesen elveszett? Ha nincs, ne tartogasd, legközelebb pedig érdemes a rendezvény utóéletére is gondolnod. Pont, mint egy vásárló/ügyfél életútja, ahol az utánkövetésnek is fontos szerepe van.
  • Milyen témák voltak a fő pillérek? A tartalomstratégiádba – már ha van -, építsd be, így látszódik, hogy valóban ott voltál, figyelsz, nyomon követed az eseményeket, e mellett foglalkozol is ezzel.
  • Szólíts meg szakértőket. Ha már úgyis ismerkedtél, kiváló alkalom a vendégszerzők felkérésére, így egy-egy előadó is újra megszólalhat, Te pedig „trendi” embereket, témákat hozol, úgyhogy jól jársz.
  • A naptáradba előre írd fel a rendezvényeket, sajátokat is csinálj folyamatosan. Légy jelen!

Van olyan pont, amelyik ismerős? Mit tennél hozzá?