Barion Pixel

Az előző írásomban azokról a tényezőkről ejtettem szót, amelyek befolyásolhatnak. Ideje, hogy továbblépjünk! Vagy te kihagynád? Kihagytad eddig ezt a lépcsőfokot?

Mi történik akkor, ha már megvan és tudod, mit szeretnél képviselni, ha megvannak a céljaid? Hogyan szeretnél profitot termelni? Mekkora bevételről álmodozol? Hogy valósítod meg?

Ha már megvan az ötlet, gondolat – legyen szó kezdő vagy már létező ötletről, elengedhetetlen, hogy tudatosan felépítsük, fokról-fokra. Az összes lépést, területet! Ezeket megtervezni nem piskóta, de nem is lehetetlen! Ez volt a jó hír!
A kevésbé jó, hogy nem lehet megúszni. A megvalósításig igen rögös út vezet – meg kemény munka, és ugye ezt fent is kell tartani, a későbbiekben pedig bővíteni, újratervezni, és formálni.
Hogyan tudsz jó stratégiát alkotni?
Ehhez nagyon fontos, hogy magabiztos legyél. Tudd, mihez szeretnél kezdeni, mi a célcsoportod, és ugye már felmérted, hogy a termékednek/szolgáltatásodnak van helye a piacon?! Ezt az óriási lendületet meglovagolva jöhet a STRATÉGIA!!!

Kell egy szuper:

Üzleti Terv
– és ezen belül Marketing Terv.

Minden lépés IDŐRE – időszakokra lebontva, KÖLTSÉGEKKEL-be kell tervezni a várhatóakat, és a felmerülőket, és a váratlanokat, -és még az EREDMÉNYekre is kell gondolni – mi történt, milyen visszajelzések érkeztek, és persze a folyamatokat időnként át is kell formálni, szükség esetén ÚJRATERVEZNI.

Ha pedig marketing, akkor a fenti idő-költség-eredmény hármasa itt is nagyon-nagyon fontos.

És ami mééég az: Ha nem tudod/vagy éppen nem szeretnéd egyedül, akkor kérj segítséget! Akkor tudod sikerre vinni a céged-magad, ha nekiülsz, és mindennel számolsz. Ha pedig az derül ki számodra, hogy mindenre nincs időd-erőd-nem értesz hozzá-egyéb, akkor ismerd fel, és ne hátrálj meg, a siker döntése egyedül a Tiéd!

Ezt a témát a Hangold magadra a vállalkozásod! workshop keretén belül alaposan körbejárjuk. Ha Te is szeretnéd a fentieket elsajátítani, és sikeres vállalkozást építeni, szeretettel várlak!

Hangold magadra a vállalkozásod!