Barion Pixel

ÜZLETI SZAKTANÁCSADÁS

A konzultációk során azokat a területeket nézzük át és vizsgáljuk meg és oldjuk fel az általad megélt problémákon, szituációkon keresztül, amelyek gátolnak hivatásod megélésében, vagy éppen megtalálásában.
Saját tapasztalatom szerint ezen blokkokat legtöbbször életünk egyéb területére is kivetítjük, így ennek fel/megoldása más részeken is jelentős javulást eredményeznek.

A módszer – AI Coaching

Alapvetően az érték alapú megközelítést részesítem előnyben. Ennek módszere az AI coaching. Ez nem a hagyományos értelmezés szerinti problémamegoldó, hanem sokkal inkább felfedező, inspiráló, az ügyfél pozitív oldalát felépítő folyamat, amely az ügyfélnek energiát ad és lehetőséget nyújt a fejlődésére.

Miért „appreciactive”?

Mert keresi, elismeri és megerősíti a múltban elért értékeket, és eredményeket, ezáltal épít a jelen lehetőségeire. Az appreciation jelentése az értékkeresés, a megbecsülés, a tisztelet. Ez érvényesül mind az elismerés, mind a megerősítés gyakorlatában. A pozitív visszajelzés, elismerés hatására motiváltabbá válunk, nagyobb teljesítményre vagyunk képesek.Az appreciative támogatja:- a legjobb felismerését az egyében és környezetében,- az élet kiválóságot jelentő dolgainak értékelését,- a múlt és a jelen sikerének, az abban rejlő lehetőségek erősítését.

Miért „inquiry”?

Mert az inquiry szó kutatást, tudakozódást, kérdezősködést, az új lehetőségek feltárását, tudásvágyat, változásra való nyitottságot, proaktivitást jelent.

(A pont megfogalmazás forrása a Coaching irányzatok c. könyv)

 

Számomra mindig a fokról-fokra elv érvényesül. Szükséges látni a NAGY EGÉSZET, azt, amiért dolgozol, ami a szívügyed, amit át szeretnél adni termékeid/szolgáltatásaid által. Minden ötleted, gondolatod megoszthatod, amit tudatosan be tudunk építeni, hogy valóra váltsd!

A KÖZÖS MUNKA FŐ TERÜLETEI

Burn out – Kiégés
Motiváció
Életben történő események figyelembe vétele
Célkitűzés
Kommunikáció – önismeret – csapat – vezetői szinten
Siker – sikertelenség
Kudarc kezelés
Időbeosztás,
Feladatok priorizálása
Erősségek-értékek erősítése

Ez lehet egyéni, csapat, vezetői szinten is, illetve megvalósulhat akár több alkalmas tréning formájában is. A munka során végigkísérlek, és számos gyakorlaton keresztül (közös, és általad elvégzendő) haladunk.

Az árakról…

 

25 000 Ft/óra

Csoportos tréning esetén egyedi ajánlatot készítek számotokra! 
Kérdés esetén írj nekem a kapcsolat@lepcsofok.com e-mail címre.