lépcsőfok üzleti évtervező

365 napos tervező, heti beosztással, mellyel az éved és a vállalkozásod a következő lépcsőfokra terelheted!

365 napos tervező, heti beosztással, mellyel az éved és a vállalkozásod a következő lépcsőfokra terelheted!
Az Évtervezőben

 • heti naptárat,
 • pénzügyi tervezőt,
 • poszt ötleteket,
 • sőt, vállalkozó társak inspiráló és elgondolkodtató gondolatait is megtalálod!

Ha pedig bármi megihlet év közben, akkor ne habozz leírni azokat, amelyeket a jegyzetlapokon megtehetsz!

Az Évtervező úgy került kialakításra, hogy folyamatosan használd, így Te is állandó figyelemmel leszel cselekedeteidre! Negyedévente összegezhetsz, újra tervezhetsz, átformálhatod az addigiakat!

Fizetni Barion használatával, bankkártyával az Írástechnika. hu oldalra átirányítva tudsz, mely szintén az enyém.

 

bővebben az évtervezőről:

Ideje a megvalósításnak!

Amire számíthatsz: a  heti naptár mellett szakmai cikkek, inspirációk, azaz megvalósítás és kérdezés, hogy a következő lépcsőfokra léphess! 

Akik hozzájárulnak a Te évedhez:

A linkekre kattintva az egyes csoportokhoz tudsz csatlakozni, vagy a weboldalát megtekinteni, hogy bővebben is informálódhass.  Fantasztikus vállalkozótársak, akikkel összefogva egy igazán egyedi és lendületes éved lehet!

 

 • Juhász-Kispál Zsóka, inspirálZsóka – Igazán ihletet és erőt adó írás az inspirációról és arról, hogy vállalkozásodnak (és Neked) miért is fontos. 
 • Mészáros Róbert, BrandBirds – Képzeld el a saját közösséged – pár gondolat Robi Köszönöm a befogadást! című könyvéből, Neked is hasznos lesz!
 • Mogyoróssy Ági, Inspiráló vezető klub- Katedrálist építeni kezdő vállalkozásból, a rengeteg új kihívással? Ági sorai Neked is erőt fognak adni ehhez.
 • Mógor Kriszti, DayFly – Annyi, de annyi konfliktussal, stresszfaktorral találkozunk vállalkozóként, amelyekre Kriszti több hasznos, és nagyon értékes javaslattal szolgál az Évtervezőben.
 • Somfay Szandra, Mentasárkány – Szandra csodálatosan rajzol, így készített párat az Évtervezőbe, kiszínezheted, vagy “csak” csodálhatod. A benne lévő idézeteket pedig a Vállalkozás fokról fokra c. könyvemből választotta.
 • Halász Dóra és Máté Brigitta, BrandInspo – Dórival egy nagy nevetésből egy vállalkozást alakítottunk ki, mely szintén most debütál. Neked hány ötleted marad a fiókban?

LAPOZZ BELE:

Az Évtervező úgy került kialakításra (A/5-s spirálfüzet jellegű elrendezés), hogy forgasd, írj bele a hónapoknál találhatsz ismétlődő, de egyszeri elemeket, jegyzetlapokat (vonalas, sima) is. Nézz bele:

Vállalkozás fokról fokra

Egy könyv, ami abban segít Téged, hogy átnézhesd vállalkozásod alapjait, újra- vagy épp most alkothasd meg teljesen. Önmagadról, stratégiáról, kommunikációról, időbeosztásról éppúgy kerültek bele fejezetek, mint a kapcsolatok, vagy a felelősségvállalásról. A könyvben is több vállalkozó társam osztott meg olyan fontos témákról gondolatokat, mint a barátság, vagy a segítség. 

Az elmélet szép és jó, de a leghasznosabb akkor, ha ezt Te magad is meg tudod valósítani, ezért számtalan segítő-gondolkodós kérdést, valamint konkrét feladatokat is tettem minden fejezethez, hogy valóban úgy, és azt tudd képviselni, amit vállalkozóként szeretnél. No, meg persze, hogy egyáltalán átgondold a teljes vállalkozásod, nem csak egy kis szeletét. Mindezt, fokról fokra, hiszen tudom, hogy ezek lépcsőfokonként mennek. 

A könyv és a tervező azért együtt a legjobb választás, mert így minden, amit kigondolsz, megtalálsz, mint választ, rögtön el is kezdheted megvalósítani, határidőket adni hozzá – hihetetlen nagy ereje van!

A könyv megjelenése: 2020. december második fele 

 

Lépcsőfok – Brigi

Máté Brigitta vagyok,

Az egyik lépcsőfokon stratégiai tanácsadó, mentor, míg a másikon kommunikációs szakértő, szövegíró, lektor, könyvek támogatója.

 

Bővebben ez azt jelenti, hogy imádom a hozzám fordulók tevékenységét. Hiszek a másik emberben, abban, hogy egy könyv lehet még jobb, eljuthat még több potenciális vásárlóhoz, éppúgy, mint egy termék vagy szolgáltatás. Néhol elegendő egy-két poszt megírása, máskor viszont egy egész vállalkozás stratégiáját támogatom.

Írást tanítok, megírom, mentorállak – a kommunikáció és a stratégia területén fordulj hozzám bizalommal!

A hétköznapokon rengeteget olvasok, írok (a saját örömömre, könyveket is), a lányomat nevelem, és igyekszem boldogabbá tenni a környezetem, akár csak egy lépcsőfoknyira is.

A fizetés az Írástechnika webáruházában történik, ami szintén az enyém.

Csatlakozz hozzánk, és gyere velem a következő Lépcsőfokra!

 • A zárt csoport folyamatosan elérhető, és kapcsolatban maradunk, tehát a cél, hogy olyan támogató közösséget hozzunk létre, és tartsunk fent, ahol a szakmai kérdéseket megbeszélhetünk egymással.
 • Aki szeretne tovább fejlődni, specifikusabban képezni magát, erre is lesz lehetőség, ennek részleteit menetközben, elsőként a részvevőknek – remélhetőleg neked is – fogom publikálni.
 • Tudni fogod, hogy nem vagy egyedül, és ez hihetetlen löketet fog pluszban adni!
 • A webáruházat az irastechnika.hu kezeli – szintén az enyém.

 

 

Örülök, hogy itt vagy és a következő lépcsőfokra szeretnél lépni!

Bízom benne, hogy találkozunk! Az alapelvem, amelyet a Lépcsőfok is képvisel:
Siker és fejlődés fokról-fokra! Őszinte célom, hogy mindezt átadjam át Neked a képzés alatt, a saját, értékalapú szemléletemmel, amellyel mind magad, mind a vállalkozásod előre tud lépni a következő Lépcsőfokra.

Máté Brigitta
stratéga, író, kommunikációs szakértő

Kérdésed van? Írj nekem!

7 + 14 =