Barion Pixel

A Lépcsőfok. Számomra is hihetetlen, bár már készültem, mégis a domain meghosszabbítása juttatta igazán eszembe, hogy megemlékezzek erről az időszakról.

A kezdet
Nem mondok újdonságot azzal, hogy azt mondom, minden kezdet nehéz. Előszeretettel gáncsoltam el saját magam, sőt, elfelejtettem, hogy értek ehhez-ahhoz. Ennek ékes példája a lektorálás, amiért jó sokáig nem kértem pénzt (igaz, csak ismerősöknek csináltam), vagy hagytam, hogy ne/alig legyen megfizetve.
Eleinte alig-alig írtam szövegeket, inkább mennyiség volt, mintsem minőség. Nem szégyellem, de visszatekintve, háááát, tudnék jobbat alkotni, maradjunk ennyiben.

Azóta
Meg már a saját vállalkozásomban dolgozok, magamért – no meg persze a lányomért -, ez igen klassz dolog. Úgyhogy amikor esetleg rosszul kelek, nehezebb napom van, akkor is igyekszem emlékeztetni magam arra, hogy ezeket bár másnak javítom/írom, akkor is ez már nagyon az én döntésem. Megfizethetetlen érzés, igaz ezzel együtt jár a 0-24 munka, rendelkezésre állás, és a kezdeti csináljunk meg mindent, ami pénzt hoz a konyhára projektek is. Gyerek mellett, főállás mellett, mindenhogy.
mégis imádom.

Egyre többet tanulok magamról, másokról, és tudok igazán hatékonyan segíteni. Nem mondom, hogy mindig tökéletesen, de igyekszem jobbá válni. Mert a fejlődés sohasem áll meg, ezt úgy is mondhatnám, hogy mindig van következő lépcsőfok. Az pedig fejlődéssel (és sikerrel is) együtt szokott járni.

KÖSZÖNÖM!
Hogy eljuthattam idáig, ez a Te és mások bizalma, türelme nélkül nem sikerült volna. tudom, én vagyok az alapja, de mégis. Köszönöm! A java még csak most következik!

Jövőkép
Rengeteg tervem van, igazából egyre több. Az Ötlettől a megvalósításig című könyvem folytatásán dolgozom, e mellett egy vállalati kommunikációval foglalkozó, gyakorlatokra épülő kötetet is elkezdtem, és mert még nem elég, a regényem is megérett a befejezésre.
Káté Klubbot alapítottunk, ahová minden kommunikációját fejleszteni vágyó embert örömmel várunk Davidával közösen. Most még díjmentesen tudod élvezni és belekóstolni a saját módszereinkbe. Ennek nyomán elindult a Lépcsőfok kistesója az Írástechnika.hu – ami még némi ráncfelvarráson átesik ugyan, de akkor is, elindult!
Még több stratégia, Üzleti tervvel kapcsolatos tanácsadás, szövegírás, lektorálás.
Néha egy kis pihenés, vagy akár több.

Szülinapi kedvezmény
Ha ünneplünk, csináljuk jól! Hoztam pár lehetőséget, amivel élhetsz, most péntekig, azaz 2019.augusztus 16-ig.

 1. 20% kedvezmény az Ötlettől a megvalósításig MentorProgram részvételi díjából. Ebben egyébként az ugyanezt a címet viselő könyvem is benne van. Ez az Early bird-ön felül értendő.
  12 hét, 12 terület. Olyan időszak, mely alatt a gondolkodásmódodon át az üzleti terven át a jövőképes is terítékre kerül, így akár induló, akár már haladó vállalkozásod van, érdemes jönnöd. Elindulni, vagy éppen átgondolni/újratervezni. Részletek és jelentkezés a linken.

2. 20% kedvezmény a Moduláris Írástechnikai Kurzusból, szintén az Early bird-ön felül.
Azoknak ajánlom, akik szeretnék írásbeli kommunikációjukat fejleszteni, megtalálni saját hangjukat. A választható modulokból álló kurzuson eldöntheted, hogy mire van szükséged, az alapokon túl ugyanis tovább csiszolhatjuk saját stílusod, de üzleti szövegek írására is lehetőséged lesz. Részletek és jelentkezés a linken.

Mindkét kurzus sok-sok gyakorlatra épül!

3. 15% kedvezmény kommunikációs stratégia alkotására. Ezt nem nagyon szoktam hirdetni, így ez most exkluzív lehetőség.
Tartalma:

 • Felmérem igényeid (megváltoztatnád-e, vagy csak általános átnézés),
 • A céljaid, általad tervezett kampányokat, célcsoportjaid,
 • Átnézem a vállalkozásod online platformjait,
 • A különböző kommunikációs csatornák elemzése,
 • Javaslatot teszek a változtatásra (amennyiben szükséges), csiszolásra, további lehetőségek, témák kiaknázására,
 • 3 hónapos kommunikációs stratégiát azaz tervezetet állítok össze Rád/vállalkozásodra szabva.
  Díja: 75.000 Ft,- (HELYETT most) 63.750 Ft,- a komplett csomag.
 • Jelentkezés: kapcsolat@lepcsofok.com e-mailen.

BÁRMELY kedvezmény a három közül 2019. augusztus 16., azaz most péntekig történő bejelentkezéssel vehető igénybe.

Remélem jó meglepetéseket hoztam. 😉

Ismételten köszönöm, hálás vagyok, hogy velem tartotok, kísértek, támogattok, megbíztok bennem/engem.

Máté Brigitta

Ui.: Remélem egyszer a lányom, Emma is olvassa, úgyhogy: köszi, hogy vagy. Nélküled semmi sem lenne.