Barion Pixel

Ötlettől a megvalósításig Coaching

 

Elakadtál a vállalkozásodban? Most indítanád, de még nem tudod, hol is kezdd? Bizonytalan vagy? Még csak ötleted van, de szeretnéd megvalósítani?
Ha a fentiek közül bármelyik igaz Rád, érdemes hozzám fordulnod! Hogy miért? Azon egyszerű oknál fogva, mert nem vagy egyedül! Nem kell egyedül szembenézned a nehézségekkel, és nem kell minden tudással rendelkezned, hiszen a Te birtokodban van a jó ötlet – a hiteles termékkel/szolgáltatással karöltve.

A coaching során beszélgetünk arról, hogy:
– mit gondoltál ki, és van-e elképzelésed arról, hogy hogyan valósítsd meg,
– az ötleted valóban életképes-e, megállja-e helyét a piacon,
– az igénybe vehető eszközökről,
– a felmerülő költségekről,
– a várt bevételről,
– a célokról,
– a felmerülő nehézségekről,
– kudarcokról,
– motivációról,
– marketingről,
– milyen jelenleg a meglévő weboldalad, közösségi oldalad,
– gyakorlatban mit tudsz tenni: tippekkel, tanácsokkal látlak el!

 

Tudom, hogy nehéz. Mert azt gondolod, hogy segítséget kérni nem jó. Ez csak egy gondolat. De tényleg. Mert lehet vállalkozást indítani és építeni gyermek mellett! Lehet vállalkozást indítani és építeni fő,- vagy éppen mellékállás mellett! Lehet vállalkozást újraindítani, és építeni akkor is, ha elakadtál, vagy eddig keveset tettél érte!

A coaching díja: 15.000 HUF (nettó ár)/óra. Időtartam: Egy alkalom kb. 2-3 óra. Helyszín: Választható! Online coachingra is van lehetőség, írásban, valamint Skype-n, ZOOM-on keresztül! Emellett személyesen Budapesten, előzetes egyeztetés alapján! 

 

 

LÉPJ A KÖVETKEZŐ FOKRA!

 

Kérdésed van? Írj nekem!

14 + 5 =